Wetstuff

Wetstuff

2009-12-21

Folkbåt på mässan "Allt för Sjön"

Allt för sjön En julhälsning från Stockholm !

 Planeringen pågår nu för fullt för en storsatsning från Folkbåtsförbundet. Temat för denna är KAPPSEGLING, och FÖRYNGRING. En plastfolka med full kappseglingsutrustning ska ställas ut på båtmässan i vår i Stockholm. Uppfrächningen av Hans Torléns fina båt är i full gång. Under produktiuon är också en 6-sidig brochyr, helt i färg, och med Berth Höjers (känd från bl a boken "Folkbåten - en modern klassiker" fina bilder som underlag. Ett Bildspel är också under produktion, också det bygger på Berths bilder.
Båten kommer att ha en fin plats i A-hallen, vara lutad, och ha full rigg och segel. Vi jobbar på att få yngre seglare att bemanna montern - ett av huvudmottona är som sagt "föryngring". Tanken är också att ta fram en aktuell lista över kappseglingsfolkor som är till salu. Om möjligt ska vi också företräda den nya tyska Folkbåtstillverkare som tagit över danska Folkebådscentralen.
Väl mött alltså på båtmässan Allt för Sjön i vår. Brochyrerna kommer också att spridas runt i Sverige med hjälp av våra medlemmar, och bildspelet att hyra för en billig penning.
Broschyren...  Ladda ner broschyren (pdf 419 KB)

0 kommentarer: