Wetstuff

Wetstuff

2012-02-10

Brandt-Møller med nybyggd träfolka på Bella i Köpenhamn

PRESSEMEDDELELSE

I anledningen af den Nordiske Folkebåds 70 års jubilæum udstiller Brandt-Møllers Bådebyggeri på ”Både i Bella” den nok smukkeste Folkebåd i træ, som der nogensinde er bygget.

Folkebåden har et skrog af douglas med bord i hele længder,som er knastfri. Den har teakdæk med hvide nådder og er monteret helt up-to-date med alumast, de sidste nye fittings og mange lækre detaljer – simpelthen den smukkeste og lækreste kapsejladsbåd.

Som 60 års jubilæumsbåd søsatte vi vores udgave af Folkebåden helt i glasfiber, som vi gav navnet ”New Function” – men til 70 års jubilæet skulle der mere til, så derfor udstiller vi den nyeste udgave af, hvad vi kalder ”Classic Wooden” – ja, kært barn har mange navne – vi bygger som også en ”New Classic” udgave, hvor glasfiber og træ går op i en højere enhed.

Denne ”Classic Wooden”Folkebåd skal symbolisere den røde tråd igennem 70 års forløb – sagt på en anden måde, at Folkebåden igennem sine 70 år godt nok er blevet en ældre dame, men hele tiden har fulgt med tiden og er stadig en ung, til tider vild og meget elsket pige.

Kom og se denne jubilæumsbåd og få en Folkebådssnak både med Per og forhåbentlig mange andre Folkebådssejlere fredag d. 24. februar – der er ”FREI BEER” fra kl. 17:00. Husk at tage vennerne med.

I finder os i Hal C – stand nr. C3-009.

Hvis I ikke kan komme om fredagen, er I lige så velkomne alle de andre udstillingsdage.

PS Jubilæumsbåden bliver muligvis den sidste ”Classic Wooden” Folkebåd, som Per bygger – så gå ikke glip af den.0 kommentarer: