Wetstuff

Wetstuff

2012-02-14

Upprop till Folkbåtsseglare från norr till söder

SFF

UPPROP till Folkbåtsseglare från norr till söder

I slutet av juli 2012 ( 25-29 ) har du möjlighet att kunna delta i ett unikt evenemang.

För första gången i Folkbåtens historia så kommer det att seglas om den berömda GULDPOKALEN i Sandhamn.

Denna segling har en mycket lång historia och samlar årligen båtar från flera länder, såsom Danmark, Tyskland, USA, Finland och kanske fler.

Förutom mycket trevliga och bra kappseglingar ges också utrymme för flera trevliga sociala tillställningar och naturligtvis fantastiska möjligheter att för några dagar utbyta erfarenheter runt vår fina båt samt segling nationellt och internationellt.

Internationellt, via NFIA och de nationella förbunden, arbetas det nu hårt för att locka så många båtar som möjligt.

Men, den största och viktigaste gruppen är ju vi svenska Folkbåtsseglare. Med detta upprop vill vi locka Er Folkbåtsseglare, som kanske inte kappseglar så ofta, till ett riktigt spännande äventyr. Så ta nu denna möjlighet, och varför inte börja med en mindre kappsegling ex Lidingö Runt.

Vid Guldpokalsseglingarna kommer vi att ha reserverade bryggplatser på Sandhamns grannö Lökholmen och det kommer att arrangeras after-sail och delas ut några specialpris varje dag, på gräsmattan utanför Trollgården.

Andra sociala arrangemang planeras nu för fullt och en avspänd regattamiddag är planerad till bryggan vid varvet på Lökholmen.

När du lägger in detta i din planering för sommarens seglaraktiviteter så gör du något som du efteråt kommer att uppskatta och minnas under många år framöver.

Så VÄLKOMMEN till GULDPOKALEN 2012 i Sandhamn.

Har du frågor, är du lite fundersam, funderar du över hur du kan bo eller om dina segel är tillräckligt ok. Ring då till någon av oss, Folkbåtsseglare, som är engagerade i planeringen. Du kan fråga oss om vad som helst.

Kontaktpersoner.Uppropet finns även i pdf-format!0 kommentarer: